Bedrijfsruimte te huur

Maatschap Zuidermolen

Correspondentieadres:  Omval 589  1096 HT  Amsterdam. Mail: stavangervof@gmail.com.

Op het Bedrijven Centrum Osdorp (BCO) in Amsterdam Nieuw West verhuren wij een bedrijfspand. Het adres is  Zuidermolenweg 23  1069 CE   Amsterdam.

 

De locatie, bereikbaarheid en bestemming:

Het BCO is een bedrijventerrein dat gelegen is in de uiterste westhoek van Amsterdam. Er is op 2 km directe aansluiting op de A9, nabij is de A5 en A4, en via de Ookmeerweg is er aansluiting op de A10, de ringweg van Amsterdam. Openbaar vervoer is er met tramlijn 17 (Baden Powellweg) naar Centraal Station en met buslijn 63 naar Station Lelylaan.

Het BCO heeft de status van “stadsverzorgend bedrijventerrein”. Dat betekent dat het noordelijk deel een gemengde bestemming heeft en het zuidelijk deel, waarvan Zuidermolenweg 23, een bestemming voor grootschalige detailhandel (GDV) en perifere detailhandel (PDV), zakelijke dienstverlening, bedrijven t/m categorie 3.1 en Horeca F1 en D (zalenverhuur en fastfood). Een vrijstelling is  mogelijk. Deze procedure duurt 6-8 weken.

In het zuidelijk deel van het BCO, recht tegenover ons pand, bevindt zich het Koopcentrum Akerpoort. Hierin bevinden zich uiteenlopende retailers die veel publiek uit de regio trekken. Bijvoorbeeld vier factory-outlets van G-Star, Nike, Just Brands en UFO. Daarnaast vestigingen van Media Markt, ToysRUs, Praxis en Action.

 

Het pand:

Gebouwd in 2007 met opvallende architectuur. Vrijstaand met ingangen aan voor en linkerzijde, voldoende ruimte voor vrachtverkeer. Begane grond met centrale hal en een verdieping.

De begane grond ca 700 m2 bestaat uit:

  • 23a: 471 m2 winkelruimte met een glazen pui met schuifdeuren. Tevens 88 m2 opslagruimte, twee overheaddeuren en toegankelijk voor vrachtverkeer.
  • 23b: Kantoorruimte 52 m2 met veel daglicht.
  • Hal met trap naar de verdieping

De eerste verdieping ca 600 m2 bestaat uit:

  • 23b: Kantoorruimte 52 m2, verbonden met de kantoorruimte op de b.g.
  • 23c: Winkel- of bedrijfsruimte van 500 m2 met veel daglicht.
  • 23d: Kantoorruimte aan de voorkant van 69 m2 met veel daglicht, apart te huren of in combinatie met andere ruimtes.

Alle ruimtes hebben eigen toiletunits en een pantry. Voorzien van cv, eigen gas-, elektriciteits en watermeter.

Parkeren:  Zuidermolenweg 23 heeft 13 eigen parkeerplaatsen. Tegenover nummer 23 bevindt zich een parkeergarage met 540 parkeerplaatsen die vrij te gebruiken zijn.

Huurprijzen variëren van €110 tot €125 per m2.